Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu a s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
Kousky králičího masa naložené s cibulkou a slaninou, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Vhodné pro...
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek,...
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.